Haegeman Heating SolutionsViessmann installatiebedrijf

Rietstraat 44
8430 Middelkerke
059 30 14 34
Contacteer ons Liever meteen een offerte?
Ons engagement om van uw project een succes te maken
Graag snel prijs voor uw project?
Zelf online offerte berekenen
  • Dienstverlening van A tot Z
  • Gecertificeerd installatiebedrijf
  • Gratis offerte en advies

Onze activiteiten

Installatie en herstelling gasketels

Een moderne condensatieketel op gas is zuinig en efficient. Gasketels van Viessmann bestaan ook als doorstromer en met ingebouwde boiler voor warm water, volgens de behoefte van elk huis. De prijs voor een gasketel is eerder laag. Wij verzorgen de hele installatie, dus ook aanpassingen van de schouw wanneer nodig.

Vraag vrijblijvend advies

Installatie en herstelling mazoutketels

Een mazoutketel is in een aantal gevallen nog steeds de beste keuze voor uw woning, voornamelijk bij renovatie. Door condensatie van de verbrandingsgassen is het rendement hoog. Een mazoutketel is een duurzame investering. Wij plaatsen eveneens radiatoren, vloerverwarming en installateur van ventilatiesystemen.

Vraag vrijblijvend advies

Installaties van mazoutketels waar we trots op zijn

  • Vernieuwing oude mazoutketel
  • Middelkerke
Haegeman Heating Solutions - Vernieuwing oude mazoutketel - Middelkerke
> Meer

Installatie en herstelling warmtepompen

Een warmtepomp is de meest milieuvriendelijke oplossing voor verwarming voor nieuwbouw en renovatie. Een warmtepomp werkt op elektriciteit en kan uw woning ook verkoelen in de zomer. Wij helpen u kiezen tussen een lucht-water warmtepomp of een geothermische warmtepomp. Ideaal hierbij is vloerverwarming en een goede isolatie. Een hybride warmtepomp levert de beste prestaties in combinatie met een cv-ketel op gas of mazout.

Vraag vrijblijvend advies

Installatie en herstelling zonneboilers

Zonnecollectoren in combinatie met een zonneboiler benutten de gratis warmte van de zon voor het verwarmen van water voor uw huis. Hierdoor bespaart u energie, en een lager verbruik van gas of mazout is een besparing op uw energiefactuur.

Vraag vrijblijvend advies

Een installateur op wie u kan vertrouwen

Haegeman uit Middelkerke is een familiebedrijf opgericht in 1969. We zijn gespecialiseerd in verwarmingsketels op gas en mazout, warmtepompen en zonneboilers. Bij ons kan u terecht voor de installatie, herstelling en het onderhoud van uw centrale verwarming. Zoekt u een nieuwe cv die zuinig en milieuvriendelijk is? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

De specialist bij u in de buurt

Middelkerke (Leffinge, Wilskerke, Schore, Slijpe, Westende), Oostende, De Haan, Bredene, Oudenburg, Gistel, Koekelare, Ichtegem, Eernegem, Nieuwpoort, Oostduinkerke